NOVEMBER 2014

Gode råd til familieportrætter


At samle flere generationer eller store dele af slægten til et fælles familieportræt er populært. Men det kan være et følsomt emne, hvem der skal være med på billedet. Skal teenagedatterens nye kæreste være med? Bliver farmor sur, hvis hun ikke må være med, når barnebarnet foreviges? Nikon spurgte familier over hele Europa, hvordan de mente, at familieportrættet skal se ud.

INDFANG FAMILIENS HISTORIE
MARK TRUSTRUPS BEDSTE TIPS

Hop ind i familieportrættet

At tage portrætter af sin egen familie er morsomt og en fin måde at fange de fælles oplevelser. Nikon viser, hvordan du som fotograf selv kan være med på dine billeder.

LÆS MERE

Bliv en bedre fotograf med Nikon School

Du ved nok, at hvis du køber et Nikon 1 eller et Nikon spejlreflekskamera*, kan du tilmelde dig og få et gratis introduktionskursus på 2½ time?


*Se mere på www.nikonschool.dk og find datoer, steder, regler og betingelser.

I AM DIFFERENT

Bølgefotografen Clark Little er stjernen i vores nye tv-kampagne, og hans måde at tage billeder på er mildest talt anderledes. Hør historien bag hans utrolige billeder. Se, hvad der er muligt, med en livlig fantasi og en enorm viljestyrke.

EKSKLUSIVE GAVER KUN PÅ NIKON STORE!

Denne jul kan du få eksklusive ekstra-gaver på Nikon Store!

Få en Nikon Original NIKKOR-termokrus på alle ordre over 750 kr. samt en Nikon Metron 15 taske på alle ordre over 1.900 kr. helt uden beregning.

Du får ydermere leveringen til 0 kr., som en ekstra gave fra os til dig!

Tilbuddet gælder fra den 15. november til og med den 31. december 2014, eller så længe lager haves.


NIKON SCHOOL
LÆS MERE
LÆS MERE
 

KØB UDVALGTE SPEJLREFLEKSKAMERAER FRA NIKON OG FÅ OP TIL 745 KR. TILBAGE*

D7100 745 kr. tilbage
D5300 560 kr. tilbage
D5200 370 kr. tilbage
D3300 370 kr. tilbage

* Tilbuddet gælder disse udvalgte kamerahuse eller kamerakit med objektiv til og med 15. januar 2015 eller så længe lager haves.
Sortimentet kan variere fra butik til butik. Alle beløb er inklusive moms. Et forudbetalt MasterCard® sendes hjem til dig, når du har registreret dit køb. Se mere om reglerne og registrer dit køb på campaign.nikon.dk.

TIL KAMPAGNEN

Det kreative portræt

Et gruppeportræt kan være så meget. Det kan indfange et erhverv, et træk i personligheden, følelser eller relationer mellem forskellige mennesker. Billederne kan være både traditionelle, kreativt nyskabende, eller du kan benytte humor og ironi til at skildre dine medmennesker. Har du taget et billede, der viser nogle, du kender, fra en ny og usædvanlig vinkel?
Indsend dit bedste billede og deltag i vores fotokonkurrence.

FACEBOOK
Facebook