MARTS 2016

Salgsstart for Nikon D5


Nikons nye topmodel D5 er her! Kameraet er udstyret med det helt nye Multi-CAM 20K-autofokussensormodul med TTL-fasedetektering, finindstilling og 153 fokuspunkter – et autofokussystem, der kan følge selv de vanskeligste motiver. Nikon D5 er kameraet, der indfanger mere end øjet kan se.

LÆS MERE

Nyhederne inde i Nikon D5


Nikon D5 har mange funktioner, du ikke har oplevet før. Se nyhederne og de fænomenale præstationer, der gør dette kamera unikt.

SE PRODUKTVIDEO

Joel Marklund tester Nikon D5

Se den svenske prisbelønnede sportsfotograf Joel Marklund påtage sig en ægte udfordring fra Nikon. Joel får mulighed for at udfordre sig selv og teste kameraets ekstraordinære autofokussystem.

NIKON EUROPE-AMBASSADØR JOEL MARKLUND TESTER NIKON D5

Passion, præcision og perfektion


Fem fotografer fortæller om deres lidenskab og jagten på det perfekte. Bliv inspireret af deres fortællinger og billeder, og hvor meget det betyder at have et kamera, hvis præcision gør det muligt for dem at virkeliggøre deres drømme.

SE VIDEO

Løft din fotografering til næste niveau


Nikon School Advanced er et overbygningskursus, hvor du lærer at anvende kameraets funktioner og menusystem på den bedste måde.


Nikon School Pro henvender sig til professionelle fotografer og entusiastfotografer, der ønsker at være i stand til at anvende kameraets funktioner og menusystem fuldt ud, så de i enhver given situation er i stand til at tage det optimale billede.


NIKON SCHOOL
Facebook
Instagram