JUNI 2016

Nikon støtter Team Rynkeby


Deltagerne i Team Rynkeby samler penge ind til børnecancerforskningen, samtidig med at de træner hårdt for at cykle til Paris. Nikon er en af sponsorerne, der støtter Team Rynkeby.

LÆS MERE

Tag fantastiske billeder af spejlinger


Reflekser og spejlinger kan give spektakulære billeder, og når du begynder lede efter dem, ser du dem snart overalt. Nikon giver dig tips om, hvordan du bedst udnytter spejlinger i dine billeder.

LÆS MERE

Bliv en bedre gadefotograf


Nikon ger dig otte håndfaste råd, der hjælper dig med at komme i gang med gadefotografering.

LÆS MERE

Få kontrol over kompositionen


Når du komponerer et billede, handler det om at vælge, hvad der skal være synligt i søgeren eller på skærmen. Nikons tips kan hjælpe dig til at komponere bedre billeder.

LÆS MERE

GØR ET KUP I NIKONS OBJEKTIVKAMPAGNE

Netop nu skal du lægge mærke til Nikons objektivkampagne, hvor du kan få op til 1.500 kr. tilbage på udvalgte NIKKOR-objektiver. Her får til tips til, hvilket objektiv der vil passe til dig.


LÆS MERE

Del dine sommerbilleder med andre Nikon-brugere ved at tagge billederne med #iamnikonsummer på Instagram eller Twitter. Alle billeder tagget med #iamnikonsummer vises her – så kan du blive inspireret af andre fotografer på sommereventyr.


God sommer!

TIL FACEBOOK

Bær dit DSLR-kamera med stil


Skal du have dit DSLR-kamera med på sommerens rejser og eventyr? Bær dit DSLR-kamera med stil i en kamerataske fra Nikon. I Nikon Store finder du gode tasker til alle behov.


 
TIL NIKON STORE
Facebook
Instagram