Tryk her hvis du har problemer med at læse denne mail

Nikon - At the Heart of the Image
 
 

APRIL 2017

 
 
Nikon Newsletter
 

I dette nyhedsbrev præsenterer vi med stolthed vor Nikonambassadør Staffan Widstrand, som er en af verdens førende naturfotografer. Staffan leder og er dybt engageret i projektet Wild Wonders of China, hvor han sammen med over 50 udvalgte fotografer skal skildre Kinas naturarv og bidrage til en bredere beskyttelse af dyre- og vækstlivet. Han deler også ud af sine bedste tips til bedre naturbilleder.

Vi møder også Johannes Wätterbäck, som blev fotograf via sin passion for haver og grønsagsdyrkning. Han fortæller om, hvordan han og hustruen Theres Lundén sammen udviklede billedstilen til bloggen Farbror Grön.

Nu er det også tid til at præsentere Nikons nye DSLR-kamera D7500, et smidigt, lille kraftcenter, som åbner nye muligheder for alle, der gerne vil løfte deres fotografering op på et endnu mere ambitiøst niveau.

Husk at være opmærksomme på forårslyset. Og gå ud og tag nogle gode billeder. Tiden, hvor alt grønnes, og hvor dyrene bliver aktive, er perfekt til at teste natur- eller makrofotografering.

Som I sikkert ved, fylder Nikon 100 år den 25. juli, og nu fremstiller vi en helt speciel jubilæumsfilm udelukkende med dine billeder fra de sidste 100 år. Det er din chance for at blive officiel bidragsyder til Nikons historie og dermed også en del af vore fremtid!

 
Staffan Widstrand
 

TILBAGE TIL NATUREN

”Det bedste ved mit job er, at jeg får frit udløb for min nysgerrighed,” siger Staffan Widstrand, som er blevet tildelt nogle af verdens fornemmeste udmærkelser for sine naturbilleder.

LÆS MERE
 
 
Staffan Widstrand
 

WIDSTRANDS BEDSTE FOTOTIPS

Den svenske Nikon-ambassadør Staffan Widstrand giver tips til, hvordan du vælger det rette kameraudstyr og deler ud af nogle af sine bedste råd.

LÆS MERE
 
 
Nikon Nordic Ambassador
 
Staffan Widstrand
 

I AM STAFFAN WIDSTRAND

Bor: I Kallhäll i Järfälla udenfor Stockholm.

Alder: 58 år.

Direktør og en af grundlæggerne til projekterne Wild Wonders of China og Wild Wonders of Europe. Er også en af grundlæggerne til Rovdyrcentret De 5 stora i Järvsö, International League of Conservation Photographers, Rewilding Europe og Svenska Ekoturismföreningen. Har samarbejdet med organisationer som Verdensnaturfonden (WWF) og billedbureauet Corbis samt medvirket i National Geographic Magazine og flere store internationale aviser. Hans billeder er blevet udstillet på museer rundt om i verden. Staffan Widstrand har også publiceret 17 bøger.

Følg Staffan Widstrand på sociale medier.

www.staffanwidstrand.se
 
Facebook
 
Instagram
 
 
Farbror Grön
 

SPIRENDE BILLEDER AF EN GRØN PASSION

Johannes Wätterbäck og hans hustru Theres Lundén driver bloggen Farbror Grön, hvor de deler ud af deres viden om havedyrkning, madlavning og bæredygtighed. Fotografering er blevet en naturlig del af deres arbejde med at sprede glæde omkring bæredygtig dyrkning.

FÅ MERE AT VIDE
 
Nikon D7500
 

GØR PLADS FOR DET NYE D7500

Nikon lancerer sit nye DSLR-kamera D7500. Et kraftigt, smidigt kamera med samme eksklusive billedkvalitet som DX-format-topkameraet D500. Kameraet har SnapBridge, så du let kan vise verden dine billeder.

FÅ MERE AT VIDE
 
100th Anniversary
 

DINE BILLEDER ER NIKONS HISTORIE

Nikon er i gang med at skabe en jubilæumsfilm, som skal skildre de første 100 år i selskabets historie. Du kan bidrage med dine billeder til filmen ved at deltage i en fotokonkurrence.

FÅ MERE AT VIDE
 
Nikon Store
 
Facebook
 
Instagram
 

Tryk her, hvis du ønsker at afmelde Nikons nyhedsbrev.